2015. február 4., szerda

Magical Forest az első valódi 3D nyerőgép játékMár elérhető a 888games honlapján a világ első valódi 3D nyerőgép játéka a Magical Forest. A 888 közleménye szerint a Magical Forest célja, hogy a globális 3 dimenziós játékélményt hozza a játékosok képernyőjére és lehetővé tegye, hogy drága 3D játékkonzolok helyett a hagyományos 3D szemüveggel játsszanak valódi 3 dimenziós játékot. A Magical Forest jelenleg kizárólag a 888games.com oldalán érhető el, de hamarosan a szolgáltató többi honlapjára is felkerül és a játékosok beléphetnek a fantasztikus erdőbe azokkal a speciális szemüvegekkel, melyekkel az online kaszinó ellátja a játékosokat.


“Rendkívül nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az online kaszinó szakma legújabb, egyedülálló innovációját” nyilatkozta Itai Pazner, a 888 egyik vezető tisztségviselője. “Egyáltalán nem vitás, hogy a három dimenziós játék az egyik legnagyobb fejlesztés online szerencsejáték szektorban. A 888 megint választ adott a játékosok és a piac igényeire a határok kitágításával és megnyitva a kaput az online kaszinó élmény új generációja előtt a három dimenziós kaszinó játékokkal.”


A Magical Forest egy három tárcsás, 5 nyerő soros videó nyerőgép, amelyben letöltés nélküli online flash változatban játszható a 888 kaszinóban. A lenyűgöző 3 dimenziós erdőben különleges hanghatások fokozzák a játékélményt. A tárcsákon az animált, forgó cseresznye szimbólumok mellett a klasszikus “bar” szimbólumokkal is nyerhetünk, melyek a játékban fatörzsek alakjában jelennek meg. Különleges elemek a piros és zöld gombák, melyek varázslatos erőt kölcsönöznek a varázslatos erdő elveszett smaragd gyűrű szimbóluma pedig a legnagyobb szerencsét hozza. Egy gyűrű kipörgetése ötszörös, két gyűrű kipörgetése huszonötszörös nyeremény szorzót jelent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése